Eu aleg

Inbox – mail
 

Draga mea,

Iti multumesc ca ai acceptat sa ne intalnim in seara aceasta. A fost intr-adevar o experienta unica sa te cunosc. Si esti o domnisoara extraordinara, pe cale sa devina o femeie in adevartaul sens al cuvantului. Trebuie doar sa intelegi cu adevarat ce inseamna sa fii o Curtezana Internationala.

 Asa cu ti-am explicat acesta nu e un serviciu de ”callout”. Totul e aranjat cu cel putin 24 de ore inainte asta ca sa iti indeplinesti alte obligatii ale stilului tau de viata. Vei avea intotdeauna toate detaliile clientului inainte sa il cunosti. Toti clientii nostri sunt verificati si sunt cu agentia de foarte mult timp. Este cu intr-adevar greu fii client al agentiei pentru ca majoritatea acestora sunt ”business and political leaders of Europe and the USA” (nu am vrut sa traduc in romaneste partea aceasta). Poti sa refuzi o intalnire oricand. Si de cate ori vrei. Oricare ar fii motivele. Tu alegi. Sa tii mereu minte asta.

Oferim un serviciu exclusivist  pentru oameni cu adevarat importanti. De aceea trebuie sa treci printr-un training care te va invata  ”to be successful at the most elite level of society”.  Oricare ti-ar fii visele draga domnisoara, eu o sa sa fiu gurul care iti va ghida pasii in a le face sa devina realitate.

 

Banii nu au fost niciodata un motiv indeajuns pentru o adevarata Curtezana la acest nivel. Trebuie intr-adevar sa fii facuta pentru asa ceva. Altfel nu am avea atat succes. Si cu siguranta ti-ar distruge si tie sufletul colorat. Din acest motiv te rog sa te gandesti foarte bine inainte sa imi dai un raspuns. Nu este nici o graba.

 

O sa iti fac o a doua propunere pe care nu am discutat-o in seara aceasta. Sunt un barbat care a devenit imun la frumusete pentru ca sunt inconjurat de ea mereu. Sunt putine lucruri pe care nu le-am vazut sau nu le-am experimentat in viata. Insa tu, draga domnisoara, tu esti cu adevarat speciala. Sunt absolut convins ca esti si tu imuna la aceste cuvinte. Insa sper sa le dai putina importanta venind de la un barbat care a avut totul in viata. Dai culoare intr-o incapare in care intrii, starnesti invidie, admiratie si ura. Esti o femie deosebit de frumoasa intr-adevar insa este altceva in legatura cu tine care subjuga oamenii in vraja ta. Nu stiu care iti este misterul insa a trecut mult timp de cand ceva sau cineva a reusit sa ma surprinda atat…

 

Propunerea mea este aceasta: in cazul in care vei descoperi ca nu este cu adevarat ce iti doresti – si anume sa devi o Curtezana la cel mai ridicat nivel posibil – poate ti-ai dori sa ajuti la conducerea unei afaceri internationale.  I travel extensively throughout the world and I am seeking an assistant. I want someone who can help me to organise and control this global business, especially when I’m "on the road", which would entail managing appointments, email and basic website administration. I would certainly be willing to train you to handle this level of work and beyond to the highest international standards.

 

Sau poti sa fii ambele…

 

Tine minte, tu alegi…

 Looking forward to hear from you.

Kindest Regards,

William.

 

Acest articol a fost publicat în Personal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)