Scooby Doo dilema

 

 Copil… ce lung a fost maiulul tau. Si cat de plin de suspine… Cred ca esti singurul om de pe planeta care se plange ca ii merge atat de bine chiar si in criza global – financiara . Probabil de asta esti atat de speciala. Nimic nu ti-a iesit niciodata conform planurilor. Ci intotdeauna mai bine. Si tocmai asta iti da viata peste cap.
 
Ma simt onorat ca ai venit la mine sa imi ceri sfatul. Intra-adevar esti intr-o situatie grea. Ca un catel (catea o fii vrut sa zica) care primeste un ciolan lung, un os dulce de vrabiuta, Pedigree , tocanita  facuta de casa, biscuite Scooby Doo , cand toti ceilalti din curte au doar coji de paine uscata. Drama ta este ca ai dreptul la o singura alegere si orice ai alege, tot o sa te gandesti la gustul celorlalte optiuni. Si daca le-ai avea toate, ai ravni la dulceata cojilor de paine.
 
Copil, ce as putea eu sa iti spun? Orice ai alege, asigura-te ca nu o sa te plictisesti foarte curand. Suferi ingrozitor de sindromul adrenalinei.
 
Poate intr-o zi o sa iti dai seama ca nimic nu iti ofera mai mult risc si batai de inima haotice decat iubirea. Si sper ca voi fii acolo in aceea zi.
 
Al tau.
 
Ma intreb daca biscuitele scooby doo se traduce ca ”international courtsean”?
 
Saptamana asta cativa oameni asteapta raspunsul meu.
 
Gladiola .
 
Acest articol a fost publicat în Personal și etichetat cu . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(insereaza codul din stanga)